CASE DE MARCAT SI SOLUTII DE BUSINESS INTEGRATE

OFERIM CASE DE MARCAT SI O GAMA COMPLETA DE ECHIPAMENTE ADAPTATE NEVOILOR AFACERII  TALE

SANTAX IMPEX `97 SRL este reprezentant oficial pentru case de marcat si imprimante fiscale marca ACTIVA, CARAT, DAISY,ELTRADE incepand din anul 1998. Aceste case de marcat produse de companiiile Tremol, Daisy si Eltrade s-au remarcat pe piata romaneasca datorita fiabilitatii, eficientei si calitatii ridicate, fiind astazi printre cele mai populare marci de case de marcat in randul comerciantilor romani si nu numai. 

OFERIM SOLUTII FISCALE COMPLETE SI TERMINALE DE TOP FIABILE SI PERFORMANTE

In calitate de reprezentat oficial si detinator al tuturor avizelor de distributie si service aferente caselor de marcat si imprimantelor fiscale, SANTAX IMPEX `97 SRL comercializeaza diverse tipuri de case de marcat, cantare electonice, sertare de bani, cititoare cod bare, software specializate pentru afaceri, ce se adreseaza tuturor tipurilor de comercianti, in functie de dimensiuni si domeniul de activitate al acestora. Astfel, SANTAX IMPEX `97 SRL, ofera case de marcat portabile, ce se adreseaza magazinelor mici sau comertului ambulant, case de marcat de dimensiuni medii si case de marcat desktop. In ultimii ani, generatiile noi de case de marcat sunt prevazute cu posibilitatea de a fi conectate prin Bluetooth la PC sau la smartphone (cu sistem de operare iOS sau Android), in oferta SANTAX IMPEX `97 SRL regasindu-se mai multe modele de top ce intrunesc aceasta conditie.

SUPORT TEHNIC PENTRU CASE DE MARCAT

Prin intermediul SANTAX IMPEX `97 SRL puteti accesa si centrul de suport tehnic specializat in case de marcat marca Activa, Carat, Daisy, Eltrade, care ofera asistenta telefonica clientilor ce au achizitionat produse din oferta noastra.

In oferta SANTAX IMPEX `97 SRL veti regasi de asemenea o gama variata de produse complementare, printre care se numara si masini de numarat bani, Pos all in one, detectoare de valuta, cantare electronice care pot fi conectate la case de marcat, sertare de bani de diferite dimensiuni, precum si cititoare de coduri de bare. Astfel, putem oferi clientilor nostri solutii integrate in ceea ce priveste dotarea unui spatiu comercial, precum si solutii care se adreseaza industriilor de ticketing, curierat sau transport. 

SANTAX IMPEX `97 SRL asigura suport, interventii si asistenta specializata pentru case de marcat ACTIVA, CARAT, DAISY, ELTRADE. Va stam la dispozitie cu informatii privind pasii necesari fiscalizarii caselor de marcat pentru Bucuresti si Ilfov, precum si cu noutati legislative pentru a fi tot timpul la curent cu modificarile ce apar in domeniul fiscal.