Case de marcat ACTIVA ROYAL EJ
  • Case de marcat ACTIVA ROYAL EJ

Case de marcat ACTIVA ROYAL EJ

850,00 RON
Termen de livrare: 1-3 ore de la confirmarea comenzii.

ACTIVA ROYAL destinata magazinelor ce emit multe bonuri/zi.

Cantitate
In stoc

Prezentare video

  Casa de marcat Activa Royal EJ inlocuirea rolei de hartie
  • Concept și producție:
Acest magazin online a fost creat pentru vânzarea online.
Comisia Europeană oferă consumatorilor posibilitatea de a soluționa litigiile online în conformitate cu art. 14 Par. 1 din ODR pe una dintre platformele lor. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) servește ca un Concept și producție: Acest magazin online a fost creat pentru vânzarea online. Comisia Europeană oferă consumatorilor posibilitatea de a soluționa litigiile online în conformitate cu art. 14 Par. 1 din ODR pe una dintre platformele lor. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) servește ca un
  • Pentru comenzile online exista 3 variante pentru a intra in posesia produselor:
*Livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov;
*Ridicare din magazinul din Bucuresti;
*Livrare prin serviciul de curierat rapid. Pentru comenzile online exista 3 variante pentru a intra in posesia produselor: *Livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov; *Ridicare din magazinul din Bucuresti; *Livrare prin serviciul de curierat rapid.
  • 14 zile drept de retur

Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urge 14 zile drept de retur Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urge

DESCRIERE:

         Aceasta casa de marcat este recomandata pentru magazine, restaurante, hoteluri, cabinete medicale, chiar si la comert ambulant, la majoritatea unitatilor unde este nevoie de o casa de marcat. 

         Avantajele acestei case de marcat fata de alte modele sunt urmatoarele: 

         Fiabilitatea, pretul rezonabil al pieselor de schimb, ergonomia in utilizarea manuala, memorie fiscala de 3500 de rapoarte z fata de 2000 cat au majoritatea, conectica foarte buna( USB, RS232, cantar , sertar, cititor), descrieiea produselor in 32 de caractere fata de 18 cat au majoritatea, posibilitatea tipariri codului fiscal al clientului pe bon, conectarea la un cantar preluand cantitatea dupa asezarea produselor pe acesta si tastand  "QTY" ,dar cel mai mare atu al acesteia este compatibilitatea cu toate programele de vanzare, fara blocaje in mijlocul bonului fiscal sau alte erori plus ca mai poate fi utilizata in acelasi timp si in mod manual utilizand memoria interna.

1
10 Produse
2017-01-01