santax.ro-case de marcat

Software Retail & Horeca

Software Retail & Horeca a fost dezvoltat împreună cu experți contabili și proprietari de magazine pentru a face gestionarea unui magazin simplă și eficientă. Conține o suita de  programe complete de gestiune marfă și contabilitate primară. Care oferă o imagine clară asupra aspectelor legate de vânzare și administrare. Vinde rapid și eficient atât în magazin cât și pe teren.

Software Retail & Horeca automatizează cele mai frecvente operațiuni de vânzare. Furnizează informații esențiale în activitățile de contabilitate și gestiune. Programul poate fi învățat rapid și oferă posibilitatea de configurare facilă a categoriilor de produse. A discounturilor și a butoanelor rapide de vânzare. Fiind complet compatibil cu o gamă largă de echipamentele de retail.

Programul este compatibil cu majoritatea caselor de marcat fiscale existente. Si perfect adaptabil cerințelor comercianților mici și mijlocii.

Din caracteristicile de bază: vânzare pe bază de scanner pistol sau omnidirecțional. Preluare automată greutate din cântar. Trimitere articole la cântare self service. Comunicare afișaj client, comunicare pos-uri bancare. Acceptare carduri de fidelizare.

Un business de succes se bazează pe instrumente eficiente

POS & Retail oferă multiple automatizări și caracteristici de personalizare. Care simplifică toate aspectele gestionării magazinului tău.

Pentru mulți dintre noi, ideea de tehnologizare vine la pachet cu teama de a avea prea multe gadget-uri. Care, deși ar facilita cu mult desfășurarea activităților specifice afacerii noastre, ar fi mult prea multe. Greu de folosit și cu riscul de a apărea nenumărate probleme tehnice. În acest sens, am elaborat un mecanism care să înglobeze funcționalitățile tuturor. Acestor aparate de care este atât de mare nevoie în industria HoReCa. Si anume, un PC de tipul POS All In One.

Software Retail & Horeca funcții multiple într-un singur produs

Un astfel de produs inovativ are ca principal scop preluarea, parțial sau în totalitate. A unor sarcini specifice personalului angajat în vederea sporirii vitezei cu care se desfășoară lucrurile în incinta unei astfel de afaceri, Indiferent de dimensiunile la care se situează aceasta. Altfel spus, oferă posibilitatea de a elimina cozile interminabile. Sau timpul de așteptare mult prea mare. Prin simpla implementare a unui sistem care să le ofere clienților posibilitatea de a plasa singuri comenzi doar prin apăsarea câtorva taste.

Întreg procesul de a comanda este astfel în mâinile clientului, el fiind cel care selectează produsele, face modificările dorite, dar efectuează și plata tot în acest moment, sistemul fiind dotat cu terminali care să permită atât plata cu cardul, cât și numerar. În acest mod, timpul pe care l-ar fi pierdut așteptând că altcineva să realizeze aceste acțiuni îl valorifică spre a se bucura de produsele primite, experiența fiind cu mult îmbunătățită.
Software Retail & Horeca simplu, compact, eficient
Mai mult decât atât, ne-am dorit să aferim variante de pc all în one compacte, care să nu necesite prea mult spațiu și să nu presupună foarte multe fire în jurul lui. Așadar, computerul vine de multe ori sub forma unui ecran touchscreen, conectat la o unitate de baza, de dimensiuni variabile, care să aibă nevoie doar racordarea la o sursa de curent electric. Oferă astfel posibilitatea de a fi amplasat în orice punct, eficientizând utilizarea lui. De asemenea, au fost elaborate în ideea de a avea o compatibilitate perfectă cu programele de gestiune S2S Imperial, creând astfel un sistem complet de management, extrem de util, la costuri minime, în raport cu seria de avantaje pe care le presupune.

Software Retail & Horeca soluții pentru toate afacerile

Fie că este vorba de un restaurant, un bar, fast food sau magazin, există un model care să vă ajute să vă dezvoltați afacerea. O astfel de investiție nu doar că ar ușura și ar fluidiza munca din interiorul locației. Dar mai mult decât atât, ar avea un impact pozitiv și asupra experienței clienților. Așadar, aveți garanția că evoluați pe ambele planuri, având posibilitatea de a elabora un sistem de management mai bine pus la punct. Fără riscul de a aglomera spațiul cu nenumărate variante ale unui Pos All In One, care să îndeplinească însă doar o funcție unică.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

X