santax.ro-case de marcat

Monitoare Touchscreen

Monitoare Touchscreen cu stabilitate crescută datorită standului L utilizat pentru sistemele fiscale. Împreună cu aplicații software dedicate pentru activitățile de restaurant, retail, fast food, catering, Spa, săli de fitness, etc. Cele mai bune monitoare cu ecran tactil vă permit să interacționați cu computerul desktop prin atingere, glisare și ciupire pentru a mări. Alternativ, îl puteți instala ca monitor secundar pentru a fi utilizat cu un laptop de birou. La urma urmei, cel mai bun monitor cu ecran tactil va adăuga o formă suplimentară, mai ergonomică de introducere a utilizatorului, așa că trebuie să fie mai bun, nu? Ei bine, nu este chiar atât de simplu. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a cumpăra un monitor cu ecran tactil.

Amplifică implicarea și eficiența în aproape orice mediu de afaceri.

Avantaje Monitoare Touchscreen

  • Stand foarte reglabil
  • Atingere capacitivă în 10 puncte
  • calitatea imaginii IPS

Dezavantaje

  • Acoperire limitată a spațiului de culoare

Suportul său special articulat face tranziția afișajului de la un monitor standard de desktop la o orientare tactilă în jos cu unghi de 60 de grade. De asemenea, acceptă capabilități extinse de înclinare și rotire, astfel încât să puteți ajusta ecranul la sarcina dvs. sau la o poziție mai confortabilă. În plus, o pernă de protecție la baza ecranului oferă un tampon împotriva loviturilor atunci când suportul este complet comprimat.

Și există chiar și conectivitate DisplayPort, care nu este întotdeauna prezentă pe monitoarele cu ecran tactil. Toate acestea îl fac să alegem cel mai bun monitor cu ecran tactil disponibil astăzi.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

X