În oferta noastră găsiți case de marcat ieftine cantare electronice, sertare bani, cititoare cod bare, sisteme POS ALL IN ONE, software de gestiune, retail, fast food, restaurante, hoteluri, service auto, imprimante de secție și imprimante de etichete autoadezive.

Asiguram suport tehnic dedicat și asistență telefonică, clienților noștri pe bază de abonament de service. Având un program de lucru flexibil reușim să ne menținem la înălțimea așteptărilor.

Tehnicienii SANTAX ACTIV GRUP SRL activează in domeniul case de marcat ieftine cantare electronice, începând cu anul 2000, perfecționându-se continuu, pentru a oferi produse și servicii de calitate bazate pe încredere și profesionalism. Încercam să menținem prețurile la același nivel pentru a avea o competitivitate maximă. Activând in acest domeniu facem tot posibilul să ajutam clienții sa obțină o profitabilitate cat mai bună în activitățile desfășurate. Mereu în căutare de soluții și echipamente de calitate, societatea noastră depune eforturi pentru îmbunătățirea calității ofertelor și serviciilor sale. Oferim soluții firmelor de retail, dar și firmelor de servicii. Perfecțiune și calitate sunt cuvintele des folosite in activitatea noastră. Relații și servicii bazate pe respect și corectitudine.

Comercializăm toate modele de case de marcat marca Daisy și marca Activa. Cantare electronice marca Digi, marca Dibal, marca ACS. Sisteme Pos All In One P2C și POINDUS. Software S2S cu toate variantele lor. Cititoare cos bare (scannere) Symbol.

case-de-marcat-cu-jurnal-electronic
Case de marcat cu jurnal electronic