Costuri transport si transport gratuit

Pentru Bucuresti si Ilfov transportul este gratuit.In cazul in care ai ales livrarea prin curierat rapid, tariful este de 25 lei si poate creste in functie de greutatea coletului.Va recomandam sa verificati starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati coletul (coletele).Comenzile online se proceseaza si livreaza in maxim 24 de ore lucratoare de la efectuarea comenzii,iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni.

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul din numerele: 031/411.63.32;0724/529.546;0768/437.600 sau adresa de email:office@santax.ro.

Modalitati de livrare

Pentru comenzile online exista doua variante pentru a intra in posesia produselor:

·        livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov, in maxim 3 ore.

·        livrare prin serviciul de curierat rapid, in 24 ore lucratoare.

Garantie produse

Produsele comercializate pe site-ul santax.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. La cerere, putem oferi autorizatia de distributie sau documentul oficial (semnat si stampilat de producator) care atesta faptul ca firma noastra are dreptul de a comercializa produsele respective.
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national. Garantiile pot fi de 12luni sau 24 luni.