Formular de retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

  • Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014.

  • Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre client. Va recomandam pastrarea ambalajului original alprodusului pentru protejarea integritatii produselor.

  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi starea in care a fost livrat; clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea defectuasa a acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

  • Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 (treizeci) zile calendaristice de la data informarii santax.ro  de catre Client, asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

  • Santax.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care santax.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

  • Casele de marcat inregistrate la ANAF si/sau fiscalizate nu fac obiectul returului.