Termeni si conditii de utilizare

1. Definitii 
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul santax.ro. 

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda pe site-ul santax.ro. 
Produse si Servicii - orice produs si/sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului .
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima dorinta/intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa efectueze plata acestora. 
Vanzator – Santax Impex 97 S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 10617853, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5256/1998. Tel.: 0724529546. E-mail: office@santax.ro 
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa efectueze plata acestor Produse si/sau Servicii. 
Curier – orice persoana de drept public si/sau privat care presteaza servicii de curierat rapid. 
2. Drepturile de proprietate intelectuala 
Continutul site-ului santax.ro: imagini, texte,elemente de grafica web,scripturi,software,drepturi de proiectare,drepturi de model,patente,marci inregistrate,este integral proprietatea santax.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul santax.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Santax.ro si logo-ul santax sunt marci inregistrate ale santax.ro .
Santax.ro poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului santax.ro.Utilizarea pe santax.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.Santax.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului. 
3. Exonerarea de raspundere 
Santax.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la santax.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, santax.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Santax.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

4. Limita accesului la site 

Utilizatorii site-ului santax.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu santax.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Santax.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda santax.ro si afiliatilor/ asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal 
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail. Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe santax.ro, va primi comunicari comerciale din partea santax.ro Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Santax.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, santax.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.